Lii Ramjalg. Tänusõnad

Suvepäevad.koond5.-6.08.16
Esinduskogu ja suvepäevalised Voorel. Foto: Kaja Vajak

Kallid Vabaerakonna liikmed, toetajad ja sõbrad!

Eelmisel nädalal kogunes üks osa meist Voorel, kus osaleti esinduskogul ja suvepäevadel. See osa on ilmselgelt Vabaerakonna süda, mis annab sellele elu ja hingamise. Vaatamata ilmale, muudele tegemistele ja veel mitmetele kohustustele, leidis see osa võimaluse, et tulla kokku ning veeta koos aega. Iga üritus on alati osalejate enda nägu ja soovin teid kõiki tänada selle eest, et tegite nendest päevadest just sellise nagu see tuli: lõbusa, töise, vaimuka, aktiivse, sportliku, tantsulise ning sõbraliku ürituse!

TÄNAN KÕIKI!

Ain, Lii, Jaanus. Tänamine
Tänuks Ainile šampus. Foto. Kaja Vajak

Erilised tänud Ain Ostrale, kes selle koha leidis ning võttis tehnilise poole vastutuse. Tänud Jaanus Ojangule, kes väsimatult andis teada toimuvast ning oli parimaks päevajuhiks. Nii nagu meie viimased üritused, ei saanud ka seekord ilma Liina Aavikuta, sest tema oma malbe, kuid kindla käega hoiab korras kõik hääletused ja majutused! Kaidi Pajumaa, Age Minka, Ene Kaju – nobedad näpud registreerimisel ning alati abivalmis! Lapsed said sel korral hoitud Gitta Ostra ja Martti Vaht poolt ning kärajate mõtteid koondasid Taavi Simson ja Margus Raha. Suured tänud teile!

Vabade noorte esindajad Silver Liiv, Fedor Stomakhin ja Rain Alev tegid tulise väitluse Brexiti teemal, mis loodetavasti saab Vabaerakonnas väitluskultuuri edasiviivaks alguseks.

Tänud. Lii. Stomahhin, Silver Liiv, Taavi Simson
Kärajate eestvedaja Taavi Simson (paremal). Vasakult vaadates on fotol veel Lii Ramjalg, Silver Liiv ja Fedor Stomakhin.

Soovin tänada kõiki mälumängus osalejaid, kes tegid selle lõbusaks ja meeleolukaks! Mikko Nõukase kindla kohtuniku käe all selgusid jalgpalli ja köieveo võitjad. Ülihumoorikas võtmes kommunikatsioonimängu tõi inimesteni Styna Eerma! Eino Muruste oma headuses andis teadmised sambarütmidest ja õhtu naelaks kujunes DJ Vahur Kollom, kes pani kogu rahva hommikuni möllama ning ennast unustavalt tantsima:) Tänud ka Päivile ja Pekkale, kes enne diskot tantsusammud ette näitasid 😉 Kogu selle melu nendel päevadel võttis üles Kaja Vajak, kes oma headuses salvestas selle kõik ka pildis.Tänud Sulle Kaja!

Tänamine võiks kesta ja kesta, sest kogu ürituse korralduses osalesid kõik, kes kohal olid:)

Teiega koos ja rõõmuga oma tööd tehes,
Lii Ramjalg

Lisa kommentaar